Från och med 2016 och framåt kommer vi på Umara att ansvara för att Sveriges Proffslag inom landsvägscykling, Team Tre Berg – Bianchi ligger i yttersta framkant när det gäller nutritionen. Teamet kommer medverka vid framtagning av nya produkter och vara en given del i vår smakpanel när det kommer till smak, konsistens och mycket annat. Hela pressreleasen kan du läsa här.

Team Tre Berg – Bianchi

Här ser du Marcus Fåglum Karlsson i årets snygga tröja. Premiärtävlingen för 2016 i denna klädsel blir Tour de Taiwan, 6-10 mars.

Tre Berg – The Race, 3/9

Utöver att vara teamsponsor år Team Tre Berg så levererar vi även sportdryck till tävlingen (eller loppen, som det egentligen är). Tre Berg – The Race är ett vackert lopp på klassisk cykelmark som sträcker sig över tre berg i Skara (därav namnet). Du väljer mellan distanserna 90 eller 180km och tävlar individuellt eller i team. Mer info om loppet hittar du här. Se filmen från föregående år och tänk dig att loppet kommer vara ännu större och ännu häftigare i år.

Umara Sports Club har en egen startfålla!

Du är varmt varmt välkommen att tävla för Umara Sports Club. Föreningen kommer ha en egen snygg startfålla under loppet där du kan teama upp dig med övriga cyklister i föreningen och göra loppet till en gemensam tävling med stora möjligheter till nya personliga rekord. Du ansöker till föreningen här.