Grundträningspaket

800kr
Bilden visar ett förslag. Bygg ditt egna personliga paket nedan.

Produktbeskrivning

Umaras grundträninngspaket är för dig som verkligen vill optimera din träning. Under grundträningen ligger vi på en hög belastning med målet att få maximal effekt från den träning vi utför. Bikarbonat, Koffein och Kreatin är bland de tillskott med bäst evidens för en prestationsökning. Samtliga dessa ämnen + lite till får du med i paketet.

 

Paketet innehåller:

U Bicarbonate - Bikarbonat ökar pH i blodet så att du ska kunna tränare hårdare under dina anaeroba intensiva pass som intervaller och tröskelpass. Du kan helt enkelt ligga extra länge på eller över tröskel, eller pusha ut den där sista minuten på sista intervallen.

 

U Intend - U Intend är utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott. Blanda och drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra och prestera på topp. Ingreidenserna, Koffein, Citrulin Malat, BCAA, Beta-Alanin och Tyrosin ger: 

  • Ökat fokus & koncentration
  • Bättre uthållighet.
  • Förbättrad laktathantering.
  • Ökad blodcirkulation.

 

U Creatine - Kreatin Monohydrat behöver kanske inte större presentation. Det är ett av världens mest välbevisade prestationsökande tillskott där en dos på 5g (1 skopa) per dag hjälper till med anaerob / explosiv styrkeutveckling. Passar alltså riktigt bra under grundträningen för att maximera effekten av styrkepassen.

Kreatin hjälper till vid upprepad kraftansträngning genom att fylla upp dina muskeldepåer med extra kreatinfosfat. Fosfatdelen i kreatinfosfaten ser till att ditt ATP (explosiva bränslet) resyntetiseras (säg det ordet snabbt 3 gånger) snabbare och du kan då utföra någon repetition extra = mer effektutveckling från varje styrkepass.

 

Ord.pris: 860kr

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i en certifierad Informed Choice-anläggning. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

Frågor & Svar


Hur många doser U Bicarbonate räcker burken till? 
Antalet portioner i burken varierar beroende på kroppsvikt eftersom en portion är kroppsviksanpassad. På burken finns en tabell som är baserad på intaget 0,2g/kg kroppsvikt vilket motsvarar 1 kapsel per 5kg kroppsvikt. Väger du 75kg blir det således 15 kapslar som är din dos. Burken innehåller 500 kapslar. Märker du ingen effekt så öka intaget till 0,3g/kg kroppsvikt.  

 

När ska jag dricka U Intend? Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderar vi alltså att du druckit upp U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderar vi en påfyllning efter 3-4 timmar. 

 

Är det negativt att ta U Creatine under tävlingssäsongen för en konditionsidrottare? Forskningen visar att kreatin ger bäst effekt på styrka och explosiva aktiviteter, och ju längre duration på aktiviteten, desto lägre prestationshöjande effekt. Därför rekommenderar vi främst användning av kreatin under grundsäsongen i samband med styrketräningen.

Mer information om varje produkt finns på respektive produktsida

Komponera ditt egna paket

1 × U Intend

1.

1 × U Creatine

1.

1 × U Bicarbonate

1.

Vad andra tycker om denna produkt

Genomsnittsbetyg

5(9)
5
(9)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Genomsnittsbetyg

5(9)
Alla recensioner är från verifierade köp/kunder.
- 2019-12-07 02:04:20

- 2019-12-15 19:44:29

Precis fått hem dessa o kört en vecka, känner att jag har super energi hela tiden både före,under och framförallt efter. Ger mig en skön kick o energi laddning.

- 2019-12-16 09:21:03