U Intend - 25% Rabatt

360g (20 × 18g)
285kr
Antal

Produktbeskrivning

U Intend är en prestationshöjande produkt, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott. Blanda och drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra och prestera på topp. U Intend förbättrar ditt mentala fokus och din fysiska kapacitet genom ett flertal olika mekanismer som du kan läsa mer om under fliken “Lär dig mer”.

U Intend går utmärkt att blanda med samtliga våra U Sport sportdrycker vid de tillfällen då du vill ha en koffeinhaltig sportdryck.

  • Ökat fokus & koncentration.
  • Bättre uthållighet.
  • Förbättrad laktathantering.
  • Ökad blodcirkulation.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i en certifierad Informed Choice-anläggning. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP


1 Skopa = 18g (full dos)

1 Matsked = 10g

Hållbarhet från tillverkningsdatum: 18 månader

 

Frågor & Svar 

Det sticker i huden när jag druckit U Intend - Vad är det? Det är en helt ofarlig effekt från aminosyran Beta-Alanin. Stickandet avtar när du väl börjar träna så upp ur soffan med dig ;)

När ska jag dricka U Intend? Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderar vi alltså att du druckit upp U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderar vi en påfyllning efter 3-4 timmar.

Kan jag blanda U Intend med sportdryck? Japp, framförallt grapen som är smakmässigt anpassad att blandas med samtliga U Sport. Äpple ska enligt utsago vara god att blanda med U Sport 1:0,8 Fläder.

Vad andra tycker om denna produkt

Vald version:
Äpple (360g) - Kort datum (bäst före 2020-01)
Antal