U Hydrate Tropical+koffein - 50% Rabatt

37.5kr
Selected variant: 20 tabletter / Utgånget datum
1-3 days deliveryIn stock

Produktbeskrivning

Denna rabatterade version har bäst före datum 2023-01 och har således passerat bäst före datum men med största sannolikhet är salterna lika stabila 2025-01, dvs den kan säkerligen användas långt efter att bäst före datum har passerat, med en liten brasklapp om att smaken kommer mattas av med tiden. Finns i begränsad upplaga. OBS: Notera att denna typ av produkt inte har ett "sista förbrukningsdag" utan bara ett "Bäst före" och kan således säljas och troligtvis användas helt utan problem långt efter passerat Bäst Före-datum. Som nämnts ovan så är det främst aromen som mattas av med tiden. Saltet har väl legat 400 miljoner år i bergrunden men se upp, när vi lagt det i ett plaströr får du skynda dig att dricka upp.... 😂

 

U Hydrate är våra goda elektrolyttabletter skapade som brustabletter. Varje tablett är på 4g och innehåller natrium, kalium, kalcium och magnesium motsvarande de halter vi svettas ut via 0,5 liter svett.

U Hydrate är kalorifria/kolhydratfria och passar för träningspassen där du vill träna utan energi. Eller under pass där du bara vill ha en fräsch god smak på vätskan i flaskan.

 

Passar bra för att öka saltmängden i kroppen inför längre träningspass. Blanda då 1 brustablett per 500ml vatten och drick 1-2 flaskor dagen innan.

Passar även fint för dig som vill ha koffein i din sportdryck, blir smaken tropisk citron med koffein men det är spännande i sig ;).

 

 - 1st U Hydrate brustablett blandas ut med 500ml vatten. Svettas du ut mycket salter kan du blanda 2 tabletter i 500-750ml vatten.

 - 1st U Hydrate brustablett motsvarar 2st U Salty (se relaterade produkter)

 - Varje tablett med U Hydrate innehåller en komplett elektrolytprofil med samtliga stora elektrolyter du förlorar via svett.

 - Brytskåra i mitten så du kan enkelt välja att bara ta 1/2 tablett om du vill.


 Varje tablett innehåller: 

 - 500mg Natrium (Motsvarande 1,3g Salt)
 - 80mg Kalium
 - 25mg Kalcium
 - 15mg Magnesium
 - 50mg Koffein

Lätt smak av Tropiska frukter.

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). Tillverkad enligt HACCP / GMP. 100% vegansk.

 

OBS: För näringsdeklaration, se U Hydrate Tropical - https://umarasports.com/butik/under-aktivitet/u-hydrate#model=318

  

Frågor & Svar 

Är U Hydrate awesome? Ja

Kan jag blanda i 2 tabletter? Ja det är inga problem, saltinnehållet blir ej för högt och föredrar du en starkare smak är det perfekt. Tänk på hur mycket koffein du konsumerat innan om du använder tropiska frukter så du inte överdoserar och blir "stissig".

Vad andra tycker om denna produkt

Vänta medans vi laddar recensionerna