Under hela oktober bjuder vi på en U Tube (tubhalsduk värd 50kr) vid alla beställningar över 750kr.

U Intend Shot - 20% Rabatt

220kr
1-3 dagars leveranstidI lager

Produktbeskrivning

U Intend är en awesome produkt med noga utvalda ingredienser, utvecklad och specialanpassad för uthållighetsidrott. Den här versionen är precis som originalet med alla dess effekter, förutom en liten skillnad där vår leverantör av misstag använde en annan råvara till Argininet vilket gav en extra sälta och syrlighet i smaken. Detta fångades upp direkt i produktion såklart och vi tog hem produkten ändå, provsmakade och tänkte att det här, det är en rivig liten jäkel, den kommer nog vissa kunder älska, andra hata. Beror lit epå hur frälst du är vid sur smak. Du märker nämligen direkt att det är lite extra syrlig smak när du dricker den.

Samma ingredienser och effekt på alla sätt, den är bara lite för sur. Något som förvisso många uppskattar, påminner lite mer om tidigare Äpplesmaken vad gäller syrligheten.

 

Kommer färdigblandad i en 60ml shot med lite extra syrlig citronsmak. Drick U Intend före träningspasset eller tävlingen när du verkligen vill få ut det lilla extra.

Aktiva ingredienser per dos (15g)
Citrullin 6g
Beta-Alanin 3g
Arginin 3g
Koffein 250mg

U Intend går även utmärkt att blanda ner i sportdrycken vid de tillfällen då du vill ha en koffeinhaltig sportdryck.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad enligt HACCP / GMP i Sverige. Detta för att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Ord.pris 275kr


Frågor & Svar

Vad är det som sticker i huden efter jag druckit U Intend? 
Det är en helt ofarlig och vanlig effekt från aminosyran Beta-Alanin. Stickandet avtar när du väl börjar träna så upp ur soffan med dig ;)

När ska jag dricka U Intend? 
Full effekt har du efter 45-60 minuter. Vid träningspass/lopp kortare än 60 minuter så rekommenderar vi alltså att du druckit upp U Intend 60 min innan så att du har full effekt från start. Vid längre lopp/tävlingar så kan du med fördel dricka den lite närmare inpå start och få den maximala effekten lite senare in i passet. Vid riktigt långa lopp rekommenderar vi en påfyllning efter 3-4 timmar.

Kan jag blanda U Intend med sportdryck? 
Japp. Citronshotten fungerar att hälla rätt ner i sportdrycken och ger en extra syrlig citronkaraktär.

Vad andra tycker om denna produkt

Genomsnittsbetyg

4.8 (5 recensioner)
5
(4)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Genomsnittsbetyg

4.8 (5 recensioner)
Alla recensioner är från verifierade kunder.
Mathias J. - 2 dagar sedan

Den här var god! Kändes nästan som den gamla äpple smaken i rivighet och den älskade jag. Vanliga Citronen är lite blek i smaken men ger en riktigt kick. Denna ger samma kick och en härlig smak. Perfekt.

Annika U. - 3 dagar sedan

Syrlig och god!

En awesome Umarian som köpt produkten - 3 dagar sedan

Fredrik Ö. - 3 dagar sedan

De här var de rabatt på och för mig var det perfekt! Gillade verkligen smaken :-)

Load more (1)