U Sport 1:0,8 - 20% Rabatt

300kr
1-3 dagars leveranstid I lager

Produktbeskrivning

På grund av råvarubrist innehåller denna produkt en ny Maltodextrinsort. Maltodextrin utvinner man från Majskorn och tyvärr ger denna maltodextrinsort en liten bismak av majs. Det är absolut inget fel på den, det är bara vi som lite för snabbt bytt råvara utan att finjustera smaksättningen varvid en lätt lätt bismak av majs kan tränga igenom vid rekommenderad blandning, bismaken ökar i takt med att du ökar koncentratationen så blanda enligt anvisning. 

Den är alltså inte 100% Umara, vi skulle klassa den som 100% för sin funktion men kanske 90% för sin smak så därför kampanjar vi ut denna modell med 20% nedsatt pris i väntan på att vi får justerat klart smaken. Något som kan ta från en månad upp till ett halvår, vi kommer jobba på det så fort vi bara kan och hoppas ha en lösning redan i sommar.

Denna produkt kan ej rabatteras ytterligare med rabattkoder.

U Sport 1:0,8 innehåller kolhydratration 1:0,8 mellan Maltodextrin och Fruktos. Helt enkelt en awesome kombination mellan snabba och långsamma kolhydrater.

Inta sportdrycken direkt från start för att leverera energi och elektrolyter kontinuerligt. Du kan givetvis dricka U Sport 1:0,8 även under kortare träning/tävlingstider, men det är i de högre doserna som du verkligen kommer märka skillnad.

Rekommenderad energiplan baserad på duration
< 30min Inget, alternativt munskölj med sportdryck
30-60min i medelhög till hög intensitet 1 dos/h (~33g/h)
1-2h i medelhög till hög intensitet 2 doser/h (~66g/h)
2-4h i låg intensitet 2 doser/h (~66g/h)
>2h på tävling eller hög intensitet 3 doser/h (~100g/h)


U Sport 1:0,8 Innehåller samtliga viktiga elektrolyter med hög biotillgänglighet (natrium, kalium, kalcium & magnesium) som du förlorar via svett. Den innehåller även grenade aminosyror (BCAA).

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkat i Sverige. Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). Tillverkad enligt HACCP / GMP. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet. 100% vegansk

Frågor & Svar 

Hur mycket vatten behövs till U Sport 1:0,8? 
U Sport är väldigt lättlöslig och löser till fullständigt upp till 930gr/liter. Men ett mer normalt spann är att vi idrottare blandar mellan 100-400gr/liter. Det är när du vill ha med dig högkoncentrerad energi på liten vikt som detta är väldigt effektivt. Är det väldigt varmt ute och du behöver mer vatten så får du blanda svagare eller dricka vatten vid sidan om.

Kan jag blanda U Sport 1:0,8 och U Intend i samma flaska? 
Ja, de är smakmässigt anpassade för att kunna blandas. På detta vis kan du själv få en koffeinhaltig sportdryck när du vill ha det. Ett förslag är att blanda lite U Intend i den flaska som du börjar dricka ur efter ca 4 timmars träning/tävling.

Har U Sport 1:0,8 elektrolyter i sig? 
Japp, U Sport 1:0,8 är komplett och det enda du behöver. Den innehåller snabba + långsamma kolhydratkällor, samtliga viktiga elektrolyter (natrium, kalium, kalcium, magnesium) samt BCAA som hjälper till att hålla mental trötthet borta. En komplett lättsmakande dryck helt enkelt.

 

Lär dig mer

Grunden för de flesta idrottares energibehov under aktivitet består oftast av sportdryck. Den är lätt att inta under hård fysisk aktivitet och ger kroppen både energi, vätska, salter och mineraler. U Sport var den första produkten vi på Umara utvecklade och ligger också väldigt varmt om hjärtat. Dock är våran vision att följa vad den senaste forskningen säger och därför fortsätter vi alltid att utveckla våra produkter i takt med att forskningen går framåt.
 
denna artikel kan du läsa mer om skillnaden mellan sportdryck, gels och bars. 

Vad andra tycker om denna produkt

Genomsnittsbetyg

4.5 (19 recensioner)
5
(14)
4
(3)
3
(0)
2
(2)
1
(0)

Genomsnittsbetyg

4.5 (19 recensioner)
Alla recensioner är från verifierade köp/kunder.
- 31 dagar sedan

Mums. Som en helkväll. Fläder socker och popcorn i en överraskande mix 🥳

- 30 dagar sedan

Riktig God och lika lätt att blanda som dom andra. Även väldigt bra smak även när man blandar Riktig starkt

- 30 dagar sedan

Grymt nöjd, god och grym!

Mer information

Innehåll:

Maltodextrin, Fruktos, BCAA 2:1:1 (Leucin, Valin, Isoleucin), Elektrolyter (Tri-Natriumcitrat, Tri-Kaliumcitrat, Kalciumcitrat, Magnesiumcitrat), Surhetsreglerande medel (Äppelsyra), Arom, Klumpförebyggande medel (Kiseldioxid).

Tillverkad i en miljö som bearbetar mjölk och nötter och kan innehålla spår därav.

 

Allergener i innehållsförteckningen är utmärkta i fetmarkerad stil (i de fall allergener finns i produkten).

Säkerhetsinformation: Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost.
Användningsinstruktion: Blanda 1-3 skopor (33-100g) i 500-750ml vatten och drick under aktivitet. Konsumera enligt följande: 0,5-1h - 1 skopa, 1-2h - 2 skopor, 2h+ - 3 skopor per timme.
Antal per förp: 55
Förvaring: Torrt

Näringsvärden

Per 100 g Per 33 g
Energi/kJ 1540kJ 514kJ
Energi/kcal 369kcal 126kcal
Kolhydrater 90g 30g
- varav sockerarter 45g 15g
- varav fruktos 42g 13g
Protein 2,5g 0,8g
- varav BCAA 2,5g 0,8g
Salt 1,9g 0,6g
- varav natrium 750mg 250mg
Kalcium 54mg 18mg
Kalium 120mg 40mg
Magnesium 15mg 5mg