U Gel 1:0,8 Bigpack

100kr
Vald version: Hallon (380g/300ml)
1-3 dagars leveranstidI lager

Produktbeskrivning

U Gel 1:0,8 - Bigpack är en liquid gel på 300ml med en kolhydratkomposition mellan glukos (maltodextrin) och fruktos på 1:0,8 och smak av hallon.

Förpackningen innehåller 6st doseringar. Den är perfekt att använda som refill och hälla i flaskor/softbottles, alternativt ha som "One gel to rule them all" nedstoppad i din våtdräkt, ena cykelfickan på ryggen eller i löparryggsäcken under långpassen.
 
Utöver en awesome kolhydratkomposition innehåller den också samtliga 4 stora elektrolyter som du förlorar via svett (Natrium, Kalium, Kalcium och Magnesium) i en väl avvägd mängd.

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige. Tillverkad enligt HACCP / GMP
Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority).
100% vegansk.

 

Frågor & Svar

Ska jag ta koffeingel i början eller slutet av träning/tävling? 

Gel med koffein bör tas kontinuerligt genom hela aktiviteten. Vi rekommenderar 1 koffeingel per timme vilket ger en underhållsdos på koffeinet så du vidhåller nivåerna i kroppen. En koffeingel sent in i passet/tävlingen kan även det ha en extra uppiggande effekt i slutet av ett långt lopp. Denna gel innehåller inte koffein men det gör våra gel med smak av Cola eller Svartvinbär.

Hur många kan jag ta i timmen? 

Hela.... Nä, skoja bara. Då den motsvarar 6 vanliga gel vilket innebär 180g kolhydrater så hade den fungerat som enskild energikälla på pass som är mellan 2-4 timmar bereoende på intensitet. 

Vad andra tycker om denna produkt

Genomsnittsbetyg

4.9 (53 recensioner)
5
(50)
4
(2)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Genomsnittsbetyg

4.9 (53 recensioner)
Alla recensioner är från verifierade kunder.
Simon L.-2 dagar sedan

Grymt smidig att ha med sig på längre äventyr 👌🏻 kan med fördel kylas en varm sommardag för att kyla ner ryggen och såklart magen vid intag.

En awesome Umarian som köpt produkten-15 dagar sedan

Jerker A.-27 dagar sedan

Jag körde 7st gelpåsar i mina softbottles på Kullamannen 100 miles. Det funkade utmärkt. En smak och konsistens som faktiskt funkar kontinuerligt i 21h. Dessutom enkelt att hålla energinivån rätt utan att magen bråkar. 😀

William L.-29 dagar sedan

Load more (49)

Mer information

Innehåll:

Vatten, Maltodextrin, Fruktos, Surhetsreglerare (Ekologisk Citronsyra), Elektrolyter (Tri-Natriumcitrat, Kaliumglukonat, Kalciumlaktat, Magnesiumcitrat), Arom, Konserveringsmedel (Natriumbensoat, Kaliumsorbat).

 

 

Allergener i innehållsförteckningen är utmärkta i fetmarkerad stil (i de fall allergener finns i produkten).

Användningsinstruktion: Under långvarig fysisk aktivitet, drick regelbundet från denna gel. Gelen kan även användas som refill till t.ex softbottles eller mindre gelförpackningar med skruvkork.
Antal per förp: 6
Förvaring: Produkten förvaras torrt och svalt. Öppnad förpackning förbrukas inom 14 dagar (30 dagar vid förvaring i kylskap, max+ 8℃). Förvaras oåtkomligt för små barn.

Näringsvärden

Per 100 g Per 63 g
Energi/kJ 803kJ 506kJ
Energi/kcal 192kcal 122kcal
Kolhydrater 48g 30g
- varav sockerarter 21g 13g
Salt 1,7g 1g
- varav natrium 408mg 257mg
Kalcium 22mg 14mg
Kalium 68mg 44mg
Magnesium 7mg 5mg