bagheera_Fjällmaraton_Sälen_Umara_1500x469.png

Umara & Bagheera Fjällmaraton Sälen

Bagheera Fjällmaraton Sälen är trailäventyret för dig som gillar upplevelser, löpning och vacker natur. Du väljer att springa 42, 21 km eller 10 km och kan även låta barnen delta i ”Barnens Fjällmaraton”. Som deltagare erbjuds du ett utmanande fjällopp utan att behöva åka allt för långt. I natursköna Sälen bjuder Bagheera Fjällmaraton Sälen på en löparutmaning deluxe. Längs fjällstigar, leder, spänger och vägar utmanas du av naturen på din väg mot målet på Experiumtorget i Lindvallen.

Mer information om tävlingen hittar du på tävlingens hemsida. Du väljer själv om du vill springa 10, 21 eller 42km längst de natursköna stigarna. Visste du att 95% av banan är fjällstig och att det finns gott om energistationer överallt dit vi levererar sportdrycken så att du ska kunna njuta av upplevelsen utan att vare sig vägga eller behöva utstå onödiga magproblem.


Vi på Umara kommer se till att de 2000 personer som tar sig an tävlingen, får i sig energi så att de klarar av distanserna. Ska du själv springa och inte provat sportdrycken så finns den i webshoppen.