U Recover - Ugående Modell

350kr

Produktbeskrivning

U Recover är vår återhämtningsdryck med en len, mjuk chokladsmak. 1-2 skopor blandas i 250-500ml vatten och konsumeras direkt efter fysisk aktivitet för att påskynda återinlagring av muskelglykogen samt leverera fullvärdigt protein för att ge samtliga nödvändiga byggstenar till musklerna.Proteinet i U Recover är baserat på en noga avvägd mängd Sojaproteinisolat + Ärtprotein + BCAA som tillsammans ger proteinet samma kompletta aminosyrakomposition som vassleprotein som anses vara "golden standard" när det kommer till optimalt protein. Vi tummar inte på kvalitet och perfektion i produktutvecklingen. Smaksatt med äkta kakao.


Kolhydratkällan är maltodextrin som snabbt återfyller dina muskler. Vi har även adderat svartvinbärspulver som innehåller rikligt med antocyanin vilket visat sig hjälpa till med återhämtningen. Sist men inte minst så tillför U Recover även salter och mineraler vilket du förlorar under aktivitet. Kort summerat så räcker det med U Recover innan du siktar in dig på en ordentlig måltid.

 

Vill du vara riktigt opti så blandar du i 5g kreatin monohydrat i U Recover för upp mot 20% snabbare glykogeninlagring - https://umarasports.com/butik/dagligen/u-kreatin/

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad i en certifierad Informed Choice-anläggning. Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

  

Produktens utseende: Pulver med lätt brun färg (från kakaon)

Hållbarhet från tillverkningsdatum: 18 månader

 

Frågor & Svar 

Kan jag använda U Recover året runt? Ja det går bra. Genom att ta U Recover förbättrar du din återhämtning, men inta den inte varje pass då den även innehåller en del antioxidanter som hämmar träningseffekten. Men ibland är återhämtning viktigare än adaption. T.ex efter ett riktigt tufft pass,under träningsläger eller tävlingsperiod då behovet att bra återhämtning är extra viktigt.

Går U Recover att blanda med mjölk? Givetvis kan du det. Allt blir godare i mjölk, så även U Recover.

Lär dig mer 

Återhämtning är enkelt att förklara och de flesta av oss förstår nyttan med det. Det handlar i stora drag om att återställa kroppen till normalläge efter en hårdare fysisk prövning som tömmer våra energidepåer och sliter på muskler och ligament. Kost, vätska och sömn är de nyckelområde som du bör fokusera på. En bättre återhämtning gör det möjligt att träna mer och med högre kvalitet. 

Vad andra tycker om denna produkt

Mer information

Innehåll:

Maltodextrin, ärtprotein, sojaproteinisolat, majsstärkelse, kakao, l-glutamin, instantiserad BCAA (l-leucin, l-isoleucin, l-valin), svartvinbärspulver, trinatriumcitrat, natriumklorid, kaliumklorid, kalciumlaktat, magnesiumkarbonat, naturliga aromer, sötningsmedel (steviolglykosider).

Tillverkad i en miljö som bearbetar soja, mjölk, ägg

 

Allergener i innehållsförteckningen är utmärkta i fetmarkerad stil (i de fall allergener finns i produkten).

Användningsinstruktion: 1-2 skopor i 250-500ml vatten och drick direkt efter träning. Drick blandad dryck inom 24 timmar.
Antal per förp: 13
Förvaring: Torrt

Näringsvärden

Per 100 g Per 50 g
Energi/kJ 1318kJ 659kJ
Energi/kcal 311kcal 156kcal
Fett 1,27g 0,6g
- varav mättat fett 0,7g 0,3g
Kolhydrater 54,2g 27,1g
- varav sockerarter 5,4g 2,7g
- varav fruktos 5,4g 2,7g
Protein 19,1g 9,6g
- varav BCAA 8,1g 4g
Salt 1,5g 0,75g
- varav natrium 581mg 290mg
Kalcium 26mg 13mg
Kalium 80mg 40mg
Magnesium 8mg 4mg
Vald version:
Choklad (650g)
Antal
1-2 dagar leveranstid I lager