Umara_Lidingöloppet_paket_1.jpg

Lidingöloppet med Umara

Ett kontinuerligt intag av energi under loppet kommer öka din prestation, göra löpningen betydligt mycket trivsammare, samt minska risken för en bråkande mage. Allt handlar om en plan!

Vi har satt samman ett paket och en plan som ger dig 40g kolhydrater i timmen. Med våra produkter och dess sammansättning av snabba och långsamma kolhydrater så är det något som din mage kommer klara galant, nästan oavsett hur känslig du är. Paketet är upplagt för att du även ska kunna dricka på stationerna.

Innan

Portionspåsen med U Sport citron dricker du upp ungefär 1-2 timmar innan start. Ihop med ett ökat kolhydratintag dagarna innan så ser denna portionspåse till att du är uppladdad på startlinjen. Du får i dig lite vätska och salter på samma gång så att din rkopp är riktigt startklar.

 

Under

Under loppet har du gel via vårt paket. En gel i halvtimmen där 2 av dem innehåller koffein ser till att du aldrig behöver dippa i energiivåerna. Det är för lite för att energikompensera, istället är det tänkt att du ska kunna dricka sportdryck på varje station och således få i dig vätskan på samma gång så du slipper bära den med dig. Smart va? ;)

 

Efter

U Recover blandar du ut i vatten och dricker inom en timme efter målgång. Så återhämtar du dig snabbare och behöver inte vara fullt lika sliten dagen efter.

 

Gel mellan, och sportdryck på stationerna. Simpelt men effektivt.

Stort lycka till önskar vi på Umara :)