Umara på Ironman Kalmar Expo

Den 16-20 augusti kommer Umara finnas på Expoområdet i Kalmar under Ironmanveckan. Vi kommer ha hela vårt sortiment på plats och vi kommer även i mån av tid, erbjuda kostnadsfri individuell konsultation där du får tips på hur just du kan lägga upp din energiplan under loppet när du handlar hos oss.

Vi kommer ha ett energipaket för den fulla distansen samt ett mindre prova-på-paket på plats. Givetvis kan du även komma förbi och komplettera upp energin med t.ex en U Gel eller U Bar om du bara behöver det. Kom förbi helt enkelt så hjälper vi dig.

Välkommen till Umaras Expo-tält


Vi kommer finnas in till höger i början på Expoområdet där du ser vårt tält. På plats i tältet har vi båda Biomedicinarna Tommy & Simon som hjälper dig välja rätt energiupplägg och produkter för just din satsning.

Varmt välkommen förbi för tips på vätskeintag, energiintag, tips inför langning, tankar kring koffein och mycket annat som kan hjälpa dig i mål fortare än planerat.

Vi tar både kort, swish och kontanter så behöver du något inför start eller efter målgång så ska vi givetvis se till att lösa det åt dig.

 

Leveranstid i webshoppen något förlängd

Vill du ha med produkterna till Kalmar så lägg en order i webshoppen som vanligt. Vi skickar ordrar till och med tisdag 15/8. Order lagd efter 15.00 på tisdag kommer alltså att skickas först måndag veckan efter när vi är tillbaka på Umara HQ i Göteborg :)