Umara & Wings For Life

2016 är det tredje året i rad som Wings For Life – World Run går av stapeln. Deltagare från hela världen startar med ett gemensamt syfte – Samla in pengar till ryggmärgsforskningen. Men detta är mer än bara ett välgörenhetslopp med syfte att samla in pengar. Loppet i sig ger även löpare en fantastisk upplevelse och skapar ett fantastiskt innovativt arrangemang där du inte bara tävlar mot dig själv, utan också mot andra löpare från ett 40-tal länder samtidigt.

Umara fick förfrågan om vi kunde hjälpa arrangören med energi till vätskestationerna i form av sportdryck, gel och bars. Att få chansen att hjälpa till under ett lopp med ett så tydligt välgörenhetssyfte var något vi givetvis ville. Givetvis hade vi redan på förhand köpt startplatser för att vara deltagare, så nu slog vi två flugor i en smäll och bidrar som både privatpersoner och företag.

Vill du springa med honom så är du varmt välkommen att först köpa en startplats och därefter registrera dig i USC-Laget på Wings For Lifes hemsida. Bli medlem i föreningen och anslut dig till vårt team så ser vi till att springa hem några kronor till ryggmärgsforskningen.

100% av anmälningsavgiften går till ryggmärgsforskningen

Under de två år som gått sedan starten 2014 har hela 136,677 personer deltagit på över 40 platser världen över. Tillsammans har de samlat in mer än 7 miljoner euro (65 miljoner kronor) för att finansiera forskningsprojekt med syfte att bota ryggmärgsskador över hela världen. Det är helt fantastiskt!

 

Du jagar och blir jagad

Det är alltid kul att jaga och bli jagad samtidigt. Tävlingen bygger på ett unikt koncept där du istället för att springa mot en mållinje, springer ifrån mållinjen som sakta men säkert kommer ifatt dig bakifrån, du är alltså jagad ;). Placera en kompis vid en viss km-markering och ge dig tusan på att nå dit. Tommy har en trädgård i Mörbylånga som mål, där serveras det nämligen fika, men vart är ditt mål? Använd deras coola kalkylator för att se hur långt du ska nå.

 

Du springer också för någon annan

”Redan från start har Wings for Life World Run varit en organisk varelse som växt i de mest oväntade riktningar och på de mest spännande sätt. Men varför ett lopp fokuserat på att få löpare i varje hörn av världen att springa för dem som inte kan? Därför att varje enskild extra person som väljer att springa för dem som inte kan innebär att vi är ytterligare ett steg närmare ett botemedel mot ryggmärgsskador.”- Wings For Life