Kullamannen Trail & Umara

Vi är väldigt glada över vårt samarbete med Kullamannen Trail från och med i år. En tävling, vida känd inom traillöparkretsar och som knäckt många många duktiga löpare under åren.

Grymmast av sträckorna är Kullamannen Ultra 100miles, eller "Himmel, Hav och Helvete" som den heter. Detta är en riktig utmaning som får duktiga löpare från hela världen att ta sig till Kullaberg för att testa loppet.

Awesome

Umara fick förfrågan om vi kunde hjälpa arrangören med energi till vätskestationerna i form av sportdryck, gel och bars. Att få chansen att hjälpa till under ett lopp som ställer så höga krav på löparna var en ära. Oavsett om du väljer Dödens Zon på 22km, Dubbeldöden på 44km eller värstingen på drygt 160km så kommer du behöva en magvänlig energi som håller dig igång.

U Sport 2:1 Citron kommer serveras på stationerna och vi ska se till att det går att skaffa lite sista minuten-Umara vid starten också.


Lycka till alla ni underbara galningar. Umara är med er alla på ett hörn gällande energin, men träningen får ni själva sköta ;)