Tips och energi inför Vätternrundan

Oavsett om du cyklar hela Vätternrundan, halvvättern, tjejvättern, MTB-Vättern eller nåt av de andra loppen så kommer du inte ta dig fram utan att förbruka ordentligt med energi (undantaget dig som kör med elcykel på Vättenrundan 100km) ;)


Vi har därför knåpat ihop lite grymma tips samt en färdigt energipaket till dig som ska anta denna coola utmaning.

Färdig Energiplan + Tips och trix

Tips och en helt komplett färdig energiplan för dig som ska åka lite snabbare hittar du här eller via knappen nedanför.

Stora Cykelpaketet

Ett paket för dig som ska cykla i minst 7 timmar, oavsett om det nu är något av Vätternrundans distanser eller ett annat cykellopp på den distansen så är detta ett perfekt avvägt paket.

Instruktioner om hur du bör använda det finner du i denna video som du även finner i samband med paketet. Blir du förälskad i paketet så klicka på knappen nedan.

Lilla Cykelpaketet

Ett paket för dig som ska cykla 3-6 timmar, oavsett om det nu är något av Vätternrundans distanser eller ett annat cykellopp på den distansen så är detta ett perfekt avvägt paket.

Instruktioner om hur du bör använda det finner du i denna video som du även finner i samband med paketet. Blir du förälskad i paketet så klicka på knappen nedan.

Prova på paketet

Ett färdigt paket för dig som inte ritkigt vill ta steget och köra ett komplett paket, utan kanske har en del produkter hemma från tidigare utmaningar och istället vill komplettera upp det du har.

Eller för dig som bara vill prova vårt sortiment. För dig är detta ett perfekt prisvärt paket.

Köp 2 paket, dela med en kompis och få de hemskickade fraktfritt.