U Sport Apelsin & Fläder - Mer kraft än någonsin tidigare

Umara lanserar nu 3:e generationens sportdryck - U Sport 1:0,8 i de fräscha smakerna Apelsin och Fläder.

Den specifika kombinationen av 1 del snabba och 0,8 delar långsamma kolhydrater har i både forskningen men även i verkliga livet visat sig vara utomordentligt bra för att kunna få i sig mycket energi utan att magen bråkar.


Risken att vägga/bonka har aldrig varit lägre. Eller sagt på ett mer internationellt vis - Risk for under fueling has never been lower.

Ingredienser

U Sport 1:0,8 ger dig 90g kolhydrater och är till dagens datum världens kolhydratrikaste sportdryck per dosering. En fulldos av U Sport 1:0,8 ger dig en perfekt mix av snabba och långsamma kolhydrater, grenade aminosyror (BCAA) och samtliga elektrolyter som du förlorar via svett (Natrium, kalium, Kalcium och Magnesium).

Smaker

Vi har under lång tid experimenterat med smakerna och kommit fram till två riktiga favoriter. Apelsinen ger en svag ton av apelsin och detsamma gäller flädern. Deras smaker är anpassade för blandningen på 100g U Sport per liter vatten.

U Sport 1:0,8 Apelsin/Orange löste vi smakmässigt även utan citronsyra så den innehåller en ingrediens mindre än flädern. Men flädern å andra sidan tar dig tillbaka till somriga barndomsminnen på ett helt anant vis ;)

 

Storlek och löslighet

Vi valde stora burkar på 2,4kg för att hålla ett riktigt grymt pris på sportdrycken. Den har tagit lång tid att utveckla och att lösa smak och löslighet har varit en process i sig men nu sitter allt där det ska.