Årets sommarnyhet är här! LIMITED SUMMER EDITION ADVENTURE BARS

Under snart 1 år har vi jobbat på en lite annorlunda bar för oss. En inte lika opti men istället lite godare, lite lyxigare och väldigt snygg bar. Och nu är det dags för lansering! U BAR LIMITED EDITION ADVENTURE BAR by UMARA! 

Våra Adventure Bars - Limited Summer Edition är precis vad namnet antyder, en begränsad utgåva nu under sommaren. Barsen har en mjuk textur och lagom storlek för långpassen eller vandringarna. Den stora skillnaden (utöver smaken) mot våra övriga glutenfria U Bars är att dessa bars innehåller lite mer fett och har därmed ett lite högre energiinnehåll. Detta håller dig mättare lite längre och ger också en lite lyxigare textur i baren med sina bitar av Hasselnötter, Pekannötter, Cashewnötter, Kokosflingor, Frystorkade lingon och Havssalt. Massa göttigöttgött helt enkelt. Barsen kommer i smakerna GO NUTS och KOKOS/LINGON

Så är fokus ren prestation välj då våra produkter med 1:0,8 ratio som finns som sportdryck, gels och bars. Är det dock så att du bara ska njuta av ett gött långpass, vandra i fjällen eller behöver ett smidigt mellanmål, ja då passar dessa bars fantastiskt bra!