U Creatine

120kr
1-3 dagars leveranstid I lager

Produktbeskrivning

Kreatin Monohydrat behöver kanske inte större presentation. Det är ett av världens mest välbevisade prestationsökande tillskott där en dos på 5g (1 skopa) per dag hjälper till med anaerob / explosiv styrkeutveckling. Passar alltså riktigt bra under grundträningen för att maximera effekten av styrkepassen.

Hjälper till vid upprepad kraftansträngning genom att fylla upp dina muskeldepåer med extra kreatinfosfat. Fosfatdelen i kreatinfosfaten ser till att ditt ATP (explosiva bränslet) resyntetiseras (säg det ordet snabbt 3 gånger) snabbare och du kan då utföra någon repetition extra = mer effektutveckling från varje styrkepass.

U Creatine är 100% monohydrat i sin rena form, och smaklös. Därmed kan pulvret enkelt blandas ut andra produkter som U Sport, U Intend, U Recover som du ändå intar i samband med träning. För maximal effekt rekommenderar vi en uppladdningsfas på 5 gram, 5 gånger per dag i 5 dagar. Därefter underhållsdos på 5g per dag. Men du behöver inte köra laddningsfasen, du kommer få full effekt ändå till slut om du bara intar 5g/dag, det tar bara några veckor extra i tid.

 

Utvecklad av Biomedicinare i Sverige och tillverkad Sverige . Alla dessa steg är kvalitetsgarantier i syfte att du som kund alltid ska vara säker på att det du köper är säkert och av högsta kvalitet.

Samtliga ingredienser är godkända hos EFSA (European Food Safety Authority). 100% vegansk.

Tillverkad enligt HACCP / GMP

 

Användning: Blanda 1 skopa (5g) med valfri vätska och drick varje dag. Skopa medföljer i burken.

 

Frågor & Svar

Är det negativt att ta kreatin under tävlingssäsongen för en konditionsidrottare? Forskningen visar att kreatin ger bäst effekt på styrka och explosiva aktiviteter, och ju längre duration på aktiviteten, desto lägre prestationshöjande effekt. Därför rekommenderar vi främst användning av kreatin under grundsäsongen i samband med styrketräningen.

 

Vad andra tycker om denna produkt

Genomsnittsbetyg

4.8 (141 recensioner)
5
(116)
4
(20)
3
(5)
2
(0)
1
(0)

Genomsnittsbetyg

4.8 (141 recensioner)
Alla recensioner är från verifierade köp/kunder.
- 1132 dagar sedan

- 1130 dagar sedan

Funkar perfekt till mig.

- 1123 dagar sedan

Mer information

Innehåll:

Kreatin Monohydrat 100%

 

Tillverkad i en lokal som även hanterar mjölk och nötter och kan innehålla spår därav.

 

Allergener i innehållsförteckningen är utmärkta i fetmarkerad stil (i de fall allergener finns i produkten).

Säkerhetsinformation: Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.
Användningsinstruktion: 5g/dag i 5 dagar som uppladdning. Därefter 5g/dag som underhållsdos.
Antal per förp: 100
Förvaring: Torrt

Näringsvärden

Per 100 g Per 5 g
Kreatin Monohydrat 100g 5g