Sverigetrampet 2.0 - Teampresentation

Nu är det bara 4 veckor kvar till Sverigetrampet 2.0 startar! Förberedelserna pågår för fullt då det är mycket som ska planeras. Rutten, utrustningen, energiplanen och fixa med husbilen för supportteamet är bara några av punkterna som står på listan.


Det är Simon som ska ta sig an detta galna, fantastiska äventyr men han behöver hjälp för att hitta vägen, få med sig energi och dokumentera resan. Därför kan vi nu stolt presentera "The Fellowship of The Swedish Tramp" som då är teamet som ska åka med ;).


- Vår egen Tommy Ivarsson följer med som projektledare, han har massa bra erfarenhet från Sverigetrampet 1.0 och vet vad Simon behöver, när han behöver det och hur en trött Simon fungerar (eller inte fungerar).

- För att dokumentera och göra resan så rolig som möjligt att följa har vi tagit in proffshjälp. Umaras designer och awesome mediaman Johan Linhart hänger med tillsammans med massa cool kamerautrustning, drönare, blixtar och annat medianörderi.

- Det behövs också en chaufför och mekaniker och här duger bara det bästa! När Simon står och gråter efter punktering nummer 13 i Sveg då har vi Martin Eckervad till hjälp. Martin har erfarenhet från både landslagsuppdrag och proffsklungor som mekaniker och serviceman.   

Kommande veckor ska packlistor och kartor studeras samtidigt som Simon fortsätter hålla hög volym i träningen. Snart kommer vi också presentera exakt hur ni kan följa Sverigetrampet 2.0 in i minsta detalj!

 

//Team Umara