Sockerkockarna (1).png

24/9 flyttar vi till nya lokaler

Tisdag den 24/9 sker äntligen flytten från Aröds Industriväg 76 i Hisings Backa till vår nya lokal på Backa Strandgata 14 i Hisings Backa. I och med flytten är verksamheten nedstängd 24-25/9 med en målsättning att vi ska kunna få igång orderskickandet som vanligt igen från och med den 26/9.

Samtliga ordrar lagda under helgen och fram till och med mån 23/9 kl 14 kommer skickas som vanligt. Sen är det ett par dagars paus i orderskickadet.


Varför flyttar vi kan man fråga sig? Svaret är ganska enkelt, vi har sedan ett tag tillbaka växt ur de lokaler där vi befinner oss, och nu har vi slut på finurliga ideér för att kunna stanna, tiden för plåsterlösningar är förbi. Därmed har vi beslutat att satsa ordentligt och flyttar från 160kvm med 3m takhöjd på andra plan med en alldeles för liten godshiss och tar sikte mot nya fräscha lokaler på 570kvm på markplan. 5-6m takhöjd och lastport i marknivå kommer kännas som rena himmelriket :D

Besöksadress till butik och lager

Väljer du Hämta Själv som det mest miljövänliga fraktalternativet i webshoppen så är det från och med nu Backa Strandgata 14, 442 46 Hisings Backa du ska bege dig till.


Kör du bil efter E6, norrut eller söderut, så svänger du av vid Stigs Center och kör ner mot Göta älv där vi håller till ett par hus från vattnet.


Åker du lokaltrafik så rekommenderar vi Grön Express där du med lätta steg skuttar av bussen vid hållplats Backadalsmotet och joggar några hundra meter ner till oss.


Inflyttningsfesten då?

Håll ut, vi ska bara lyckas flytta in först, men preliminärt kommer någon form av happening ske under senare halvan av Oktober eller första halvan November. Ska bara göra klart Paincaven, installera micron och köpa kaffe först ;)

Delar av vårt nya lager som håller på att färdigställas
Den här skylten åker givetvis med till nya stället