Göteborgsvarvet / Halvmaraton

100kr
Ett komplett energipaket för halvmaraton, t.ex Göteborgsvarvet

Produktbeskrivning

Umara är leverantör till Göteborgsvarvet och detta är vårt energipaket för halvmaratondistansen, men det funkar lika bra till andra halvmaror med såklart. 

Energiplanen bygger på att du även intar sportdryck från loppets 4 vätskestationer som serverar sportdryck. Sportdrycken som serveras är vår U Sport Citron som ger ca 10g kolhydrater per mugg. Utöver den använder du gelsen i detta paket enligt nedan.

 

Innehåll

- 1st U Intend Shot 60ml

- 4st U Gel (20g kolhydrater per gel) fördelat på smakerna 2st hallon, 2st cola (koffein)

Användning

- 45min före start - 1st Intendshot

- 20min U Gel 20g

- 40min U Gel 20g

- 60min U Gel 20g

- 80min U Gel 20g

 

Intagsrekommendationen är för dig som springer på ca 1h 40min. För övriga tider råder vi dig att lägga till en valfri gel för varje extra 20 minutare du är ute och springer. Se relaterade produkter. Intar du sportdrycken på alla stationer får du 20-40g kolhydrater (baserat på om du får i dig allt i muggen eller inte), sen ger dessa 4 gels ytterligare 80g = 100-120g kolhydrater vilket är tillräckligt för ca 1,5h löpning. Skulle du missa en station eller två klarar du dig fortfarande bra också.

 

OBS: Observera att totala koffeinintagt i detta paket kan bli högt, 250mg från shotten inför + 20mg per colagel så totalt 290mg (motsvarande 3 koppar kaffe). Är du känslig mot koffein så råder vi dig att bara ta 2/3 eller 1/2 shotten i starten.

Under relaterade produkter finner du även smidiga bälten för att få med all energi.

 

OBS 2: Vill du ha en annan fördelning på smakerna i paketet eller kanske inte vill ha allt koffein så kan du enkelt köpa gelsen löst, priset är detsamma men här bjuder vi på ett färdigberäknat paket med ett enkelt klick :) Men vill du bygga det själv går det lika bra såklart, se relaterade produkter här under. 

Lycka till

Vad andra tycker om denna produkt

product_reviews_loading_message