Awesome Running Belt

230kr
Löparbälte med fickor för mobil, energi och övriga prylar
Vald version: Umara Style
1-3 dagars leveranstidI lager

Produktbeskrivning

Smidigt & flexibelt löparbälte med tre dragkedjeförsedda fickor och reflexband.

Bältet har en en större ficka som utan problem rymmer en mobiltelefon eller diverse energi i form av gel, bars, salttabletter etc. Utöver den finns det två mindre fickor som är tänkta att ha för tomförpackningar och/eller mindre prylar som kort och nycklar. Men självklart pusslar du ihop det hela precis som du vill och behöver, det är ett flexibelt bälte med fickor helt enkelt.

Bältet har två reflekterande band på framsidan och två reflekterande band på baksidan så du syns i mörkret.

 

Justerbart i storlek. Max omkrets på bältet är 105-110cm. Som lägst blir det 60cm i omkrets om du tightar åt det max. Det är lite stretch i bandet så har du midjemått 70cm eller mer så bör bältet kunna sitta komfortabelt utan att dansa runt midjan.

Stora fickan rymmer mobil upp till 90 x 160mm. Och det är en gigantiskt mobil. Vi har testat med vanliga iPhone X, Samsung Galaxy 8,9 och andra mobiler storlek större och de passar alla finfint.

 

Bältet är vattentätt till den grad att saker i bältet inte nås av svetten från kroppen eller lättare regn, men det klarar inte det västgötska hällregnet från sidan eller ett dopp i havet.

Vad andra tycker om denna produkt

Laddar recensionerna...