U Intend Shot - Energikick deluxe

Vår superpopulära U Intend med smak av Äpple finns nu äntligen i en drickfärdig version. I en liten 60ml-flaska (som en Beet It-flaska) har vi fått in en halv dos av U Intend. 

Två shot dricker du 30-60 minuter innan träningspasset, vilket ger alltså full dos och full effekt. Du har också möjligheten till påfyllnadsdos under aktivitet genom att bara dricka en shot, eller om du är ovan vid stimulanter/koffein så kan en flaska vara en alldeles lagom start.

Du kommer kicka rumpa på träningspasset ändå ;)
U Intend är en produkt som vi utvecklade redan 2013 och som har uppdaterats ett par gånger under åren när vi i vetenskapen fått tillräckligt med underlag för att göra en optimering av formulan.

Det är få, men effektiva ingredienser, i doser som verkligen ger en mätbar effekt hos oss idrottare.

Under vår sida: VETENSKAPEN hittar du all lite nördigare information om varför sammansättningen ser ut som den gör. Ingenting finns i produkten av en slump, och det som finns i är där i en tillräcklig dos för att du ska kunna pusha kroppen lite extra när det behövs.

Njut av en energikick, många är de människor som kommer till och och hyllar effekten de får. Själv är vi likadana, U Intend intas inför alla intervaller, trösklar och tuffare pass där vi vill ha ut maximal effekt av passet.