Umara & Svenska Skidpremiären / Gällivarepremiären

Den 17 November smäller det, då startar den svenska skidsäsongen på riktigt med Gällivarepremiären.

Tävlingen blir det officiella startskottet för OS-säsongen 2017-18 och fungerar som uttagningstävling för det svenska skidlandslaget till världscuppremiären i finska Ruka

Vi på Umara är Officiella sportdrycksleverantörer / eventpartner till premiären. Vårt mål är som alltid att se till att bästa möjlig förutsättningar finns för åkarna att hålla energinivåerna på topp. U Sport med sin 2:1 komposition av snabba/långsamma kolhydrater, samt elektrolyter och aminosyror kommer serveras.

Tävlingen TV-sänds av SVT och Vinterstudion är på plats på lördag den 18e november.

Svensk elit finns givetvis på plats, t.ex Charlotte Kalla, Marcus Hellner och Stina Nilsson. Men även internationell elit från Ryssland som har med sig Alexander Legkov och Jevgenij Belov, samt tidigare flerfaldiga världsmästaren Sergej Ustiugov. Det finns även Schweizare, Amerikaner på startlinjen, ja åkare från hela världen helt enkelt.

 

Program:

Fredag 17 november Distanslopp 5/10 kilometer fri stil

Lördag 18 november Distanslopp 10/15 kilometer klassisk stil

Söndag 19 november Sprint klassisk stil

Umaras underbara åkare

Många är det som åker med högoktanig Umara i blodbanan oavsett sport. Givetvis är det även många grymma skidåkare runt om i hela landet som tankar kroppen med Umara, framförallt U Sport, U Intend och U Gel, men även våra U Bars som är vinteranpassade. Flera av dem kommer täva i cupen och några presenteras här nedan:

  Piteå Elit
- Lisa Vinsa
- Björn Sandström
- Viktor Brännmark
- Mia Eriksson
- Johan Häggström
  Team Igne
- Johan Lövgren
- Björn Rydvall
- Klas Nilsson
- Erik Jonsson
Marcus Fredriksson
Robin Bryntesson
- Julia Angelsiöö
- Lisa Svensson