Umara & Red Bull Nordenskiöldsloppet

Är det något vi är riktigt bra på så är det att ta fram energiprodukter som din mage klarar av utan problem. Vi är därför ombedda att precis som 2016, även leverera energin till världens längsta skidtävling i år, 2017.


Med ett varierat energisortiment med olika smaker så ser vi under Red Bull Nordenskiöldsloppet, till att du hela tiden får i dig nog med energi för att klara av de 22 milen.

Vi levererar sportdryck (U-Sport), gel (U-Gel) och energibars (U-Bar) till samtliga stationer. Barsen är i smakerna Kokos, Tranbär, Mintchoklad (Tänk After Eight) och Äpple/Kanel. Gelen kommer i smakerna Hallon, Citron och Cola där Colasmaken även innehåller 30mg koffein per gel. Något som kan vara skönt att fylla på med under loppet när orken tryter.


Tommy kommer finnas på plats vid nummerlappsutdelningen dagen innan start. Där kan du köpa energi om du inte orkar släpa med dig allt. Men ska du själv åka så är det ändå en stark rekommendation att prova produkterna innan start, vi har i shoppen ett Prova På Paket som kommer hem i brevlådan på 1-2 dagar.

Din mage kommer säkerligen klara av både bars och gel finfint på loppet även om du inte testar produkterna innan, men det kan vara skönt att hitta sin favoritsmak och bli bekväm vid smaker och konsistens innan du står där på startlinjen.