Nya ventiler i flaskorna

Vi har fått feedback från några kunder om att våra flaskor, både 500ml och 750ml (Ej Purist) har läckt i ventilen. När vi därefter gått igenom de flaskor vi har i lager har vi märkt samma tendens på vissa flaskor.

En läckande flaska är det sista du vill ha då värdefull energi och vätska läcker ut. Vi har själva tagit tag i saken direkt och bytt ut flaskventilerna till ventiler i hårdgummi istället. Dessa är nu hårdtestade och än så länge har vi inte hittat en enda flaska med dessa nya ventiler som läckt.

Ett plus i kanten är att ventilen numera är skonsammare mot tänderna än den förra versionen i hårdplast.

För mer info om flaskan. Läs här - https://umarasports.com/butik/flaskor/umara-flaska/

Ersättningsflaska? - Så här gör du

Det är tråkigt när fel uppstår, men givetvis tar vi vårt ansvar om det är så att du råkat ut för en läckande flaska. Vi vet själva inte hur många som har läckt, men det verkar vara någon/några få procent av alla.

Om din flaska läcker så skickar du ett mail till [email protected] så skickar vi med en ny flaska i din nästa order. Glöm inte ange storlek på den flaska du har hemma så att du får samma storlek på den nya.

De nya flaskorna har vi hårdtestat så de ska vara finfina.

Stort fortsatt lycka till med idrottandet i sommarvärmen. Vi vill även tipsa om Pre-Coolingavsnittet av Prestera Mera Podcast (avsnitt 92) med tips på en isande sportdryck vilket kan hjälpa dig i sommarvärmen.