Vinn en startplats till Nordenskiöldsloppet

Den 24e Mars 2018 är det tredje året i rad som vi supportar Nordenskiöldsloppet. Världens längsta och tuffaste skidlopp. Vi supportar med energi i form av sportdryck, bars och energigel, energi du verkligen kommer behöva under denna utmaning.

Det är inte vem som helst som klarar av att skida 22 mil. Men när du väl passerar mållinjen så har du ett lopp i din CV-ryggsäck som du kan skryta med i flera generationer. Troligtvis blir du den där "galningen" i släkten om du inte redan är det. Passa på att tävla om en startplats. Kanske blir det du som blir galningen alla pratar om ;)

 

5 startplatser till 5 vinnare 

 

Så här gör du för att vinna en startplats (värde 2995kr): 

 

  • Gilla och följ Umara på Facebook

  • Gissa hur många U Gel (samtliga smaker) som snittåkaren förbrukar under loppet? Lämna ditt svar som en kommentar i facebookinlägget på Umaras facebookvägg.

  • Tagga in en kompis i en kommentar. Förslagsvis en kompis som också vill tävla och som du vill ha med dig på startlinjen. 

Inte krångligare än så. För att hjälpa till lite så kan vi informera om att snittiden för de tävlande förra året var 17 timmar och 30 minuter.

Snabbast var Andreas Nygaard på 11:48:07 och sist in i mål var Johnne Adermark på tiden 28:22:41. En grym bedrift från båda, både att vara så snabb på denna löjligt långa distans, men även att ha igång kroppen såpass länge och aldrig ge upp.


OBS: Vännen du taggar in är inte automatiskt en tävlingsdeltagare utan måste själv tävla/gissa på åtgången av U Gel per åkare. Att tagga in din kompis är mer en inbjudan till att denna person även bör tävla (om hen är lika märkligt funtad som du själv som tävlar) ;)

 


 
 
  

Tävlingen pågår fram till och med 18e december och de 5 vinnarna kontaktas dagarna därefter via facebook-pm (så håll koll på din övrigt-facebook-inkorg) samt offentliggörs på Umaras facebooksida efter accepterad vinst. Om någon av vinnarna av någon anledning inte vill ha vinsten går den till nästa tävlande som var näst närmast.

 

Genom att delta i tävlingen accepterar du dessa villkor samt att du under loppet tävlar för Umara Sports Club.

 

Vi önskar dig all lycka till. Stay Awesome