Annie Thorén - Rekordhållare av En Svensk Klassiker

Annie Thorén är en av våra sjukt awesome ambassadörer som verkligen lyfter svensk idrott på så många vis. Genom sitt starka avslut med ett Vasalopp på 6h 23min så har hon en totaltid på En Svensk klassiker på 16h och 14 minuter, en tid som gör henne till svensk rekordhållare. Hur coolt är inte det, nu snackar vi allround-tränad.

Hon har ett eget motto om att Rekord är till för att slås så sätt igång hälsar hon ;)

Damrekord - En Svensk Klassiker

Vill du ta rekordplatsen så är det följande tider som ska slås:

  • 6,52 Vätternrundan
  • 0,36 Vansbrosimningen
  • 2,23 Lidingöloppet
  • 6,23 Vasaloppet


Samtliga delar i en Svensk Klassiker gick inte perfekt så det finns säkert lite tid att putsa. Hon berättar själv att hon fick i sig 12st U Gel på Vasaloppet, dvs en ungefär var 30e minut, så där finns det nog mer energileverans att hämta.

Annie berättar även att hon väggade fullständigt efter 2 mil på Lidingöloppet och sprang sista 10-11 kilometrarna i ett töcken. Enligt henne själv så är hon rädd att om någon frågat henne vad hon heter under den sista milen så hade hon nog inte kunnat svara. :D

Så även en Umara-ambassadör kan misslyckas med energiplanen ibland. Det händer även den bästa vilket nu är bevisat. Men med mycket järnvilja och jävlaranamma tog hon sig i mål ändå. Kudos kudos säger vi.