GRATTIS - Umara fyller 5 år

HIPP HIPP HURRA!

Nu fyller Umara 5 år som aktivt företag (tiden innan start är precis som graviditeten hos oss människor, den räknar vi alltså inte)

Vi är i dagsläget i puberteten, växtvärk lite överallt och ibland tappar vi kontrollen, men återfinner den ganska snabbt igen. Precis som en obstinat tonåring växer ur skor fortare än du hinner köpa nya, så växer vi ur våra lokaler och tiden räcker inte riktigt till. Men det finns en underbar charm i att växa organiskt i en kontrollerad takt och låta kvalitet och genomtänkta beslut genomsyra allt vi gör i företaget.


De första två åren var våra bebisår där vi snubblade och slog oss både blå och gul otaliga gånger och det kändes många gånger som ingen lyssnade eller förstod vad vi ville uppnå. Men med åren kommer mognad och det uppstår allt fler Umarianer (dvs Umara-kunder :)) som i sin tur uppskattar produkterna, har mindre magproblem och presterar bättre. Den resan är vi otroligt stolta över.


Tack för att just du finns och utgör en väldigt viktig del av Umara.

Vision

“Vi tror alla vinner på fysisk aktivitet med idrottsmål som inspirerar. Vi tror människor blir inspirerade till aktivitet genom en känsla av kontroll, att de har vad som krävs för att nå sina mål.

Vi får fler människor aktiva genom att hjälpa dem prestera bättre med kunskap, inspiration och produkter med vetenskaplig grund.

Vi tar fram idrottsnutrition och utbildar i hur vi når vår högsta potential som idrottare. Vi kommunicerar direkt genom föreläsningar, videos, artiklar och ambassadörer. Vi lever som vi lär och strävar efter att vara det bästa exemplet vi möjligen kan vara genom att praktisera det vi förespråkar.”

OBS: Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev så missar du inga 5-årspresenter ;)