Lidingöloppet med Umara

Ett kontinuerligt intag av energi under loppet kommer öka din prestation, göra löpningen betydligt mycket trivsammare, samt minska risken för en bråkande mage. Allt handlar om en plan!

Vi har satt samman ett paket och en plan som ger dig 40g kolhydrater i timmen. Med våra produkter och dess sammansättning av snabba och långsamma kolhydrater så är det något som din mage kommer klara galant, nästan oavsett hur känslig du är. Paketet är upplagt för att du även ska kunna dricka på stationerna.

Innan

2st U Salty innan start. Inta även 1 portion sportdryck 1-2 timmar innan start för att starta upp upptaget av kolhydrater i tarmen. Det minskar risken för magproblem och tillsammans med med ett ökat kolhydratintag dagarna innan så är du även fulltankad på startlinjen och har laddat saltdepåerna.

 

Under

Under loppet har du gel och salttabletter enligt rekommendationerna i vårt paket. Vi erkänner, det är för lite för att energikompensera fullt ut, istället är det tänkt att du ska kunna dricka sportdryck på varje station och således få i dig vätskan på samma gång så du slipper bära den med dig. Smart va? ;)

 

Efter

U Recover blandar du ut i vatten och dricker inom 30-60 minuter efter målgång. På detta viset återhämtar du dig snabbare och är inte lika sliten dagen efter.

 

Gel mellan, och sportdryck på stationerna. Simpelt men effektivt.

Stort lycka till önskar vi på Umara :)