Lanseringskampanj - Stor nyhet i liten burk

Vår storsäljare U Sport 1:0,8 i smakerna Fläder och Apelsin kommer nu i en mindre burk på 400g, perfekt för dig som är ute och reser och vill ha med en mindre mängd sportdryck, eller för dig som bara vill testa smaken innan du bestämmer dig för att skaffa den fullvuxna 2,4kg-burken.



Lanseringskampanj


Umara gillar nya produkter och nu kör vi en lanseringskampanj med 17% rabatt på alla ordrar i shoppen med koden: lillesport17 


Rabattkoden slår du in i kassan. Erbjudandet gäller t.om 31/8 och kan ej kombineras med andra erbjudanden.


Burken finns även hos flera av våra återförsäljare så besök din lokala butik och köp där om du vill - https://umarasports.com/aterforsaljare

Mer energi än någon annan sportdryck - Frihet att blanda som du vill


Våra U Sport 1:0,8 är framtagna enligt senaste forskningen med den komposition av kolhydrattyper och elektrolyter + BCAA som leder till högt upptag till musklerna och minimal risk för magproblem.

Detta har vi biomedicinare löst genom att läsa alldeles för många studier och satt samman kolhydratkompositionen baserat på den senaste forskningen.


U Sport 1:0,8 ger i standarddos 90g kolhydrater och 360 kilokalorier per halvliter. Men den går att blanda både hårdare och lättare vilket ger dig flexibiliteten att skapa din egen individuella energiplan baserat på dina förutsättningar.


Vill du veta mer om skillnaden mellan våra olika sportdrycker så läs mer här.