Umara på Ironman i Kalmar

TYVÄRR kommer Umara inte finnas på plats på Ironman-Expot i Kalmar i år. Ironman meddelade precis att de måste skärpa reglerna ännu hårdare för expot efter påtryckningar från den officiella nutritionssponsorn. Tidigare fick vi vara på plats och hjälpa dig med tips och råd, men inte sälja, visa upp eller ge bort produkter. Men från och med nu är det förbjudet för alla energileverantörer förutom den officiella, att befinna sig på Expoområdet över huvud taget.

På plats i Kalmar kan du däremot handla Umara hos Prestationskläder på Kaggensgatan 1, 750m från Expoområdet. I Prestationskläders butik kan du även träffa oss och få all hjälp du behöver på plats.

Besök Webshoppen

Du bör verkligen testa energin du ska använda under tävlingen. Mycket för att du ska vara bekväm med smak, konsistens och vara självsäker på att allting fungerar.

Och eftersom vi inte kommer finnas på plats med några Mässerbjudanden så kör vi en kampanj på hela vårt sortiment under denna veckan.

Vi har lagt upp två enkla alternativ för dig:

  1. Välj vårt färdigkomponerade energipaket anpassat just för Ironmandistansen i Kalmar.

  2. Plock själv precis det du vill ha och anpassa din energiplan efter egna preferenser.

Du kommer inte undan helt och hållet

Vi tycker att det är lite för roligt med Ironman och älskar staden Kalmar, speciellt under Ironmanveckan. Med det sagt så kommer Tommy och Simon finnas på plats och heja på dig som idrottar men även hjälpa till med energitips och råd om du behöver hjälp. Kanske har du full koll på läget men bara vill finslipa logistiken eller bolla en idé? Ja då finns vi på plats!

Under torsdag och fredag kommer vi finnas på plats hos Jonas på Prestationskläder på Kaggensgatan 1, 750m från expoområdet, och hjälpa till med just din energiplan. I butiken kan du även handla den Umara-energi du behöver, men oavsett om du handlar eller inte så finns vi där för rådgivning och hjälp.

Torsdag:
12.00 - 15.00

Fredag:
12-00 - 14.00
16.00-18.00

Stort lycka till under loppet, vi står och hejar på utefter staketen så håll utkik ;)