Vinn en startplats till Nordenskiöldsloppet 2019

Den 30e Mars 2019 är det återigen dags för Nordenskiöldsloppet. Ett lopp dit vi tävlar ut 2 startplatser till 2 väldigt motiverade tokstollar.2 startplatser till 2 lyckliga vinnare (värde 2995kr/st)

 

Vad är Nordenskiöldsloppet? 

Nordenskiöldsloppet är världens längsta och tuffaste skidlopp som vi för 4e året i rad är samarbetspartner med. Vi levererar sportdryck, bars och gel till energistationerna. Är det något som behövs vid 22mil stakande så är det stora mängder energi.

Du ska helt enkelt staka dig dessa 22 mil i de snötäckta landskapen strax norr om Jokkmokk.

När du väl passerar mållinjen så kan du lätt skryta med denna bedrift lång tid framöver. Troligtvis får du den där sköna stämpeln "galning" förutsatt att du inte redan har den.

 

Så här gör du för att vinna en startplats (värde 2995kr): 

 

  • Gilla och följ Umara på Facebook

  • Gissa hur många U Bars som beräknas ätas upp under loppet 2019? Lämna ditt svar som en kommentar i facebookinlägget på Umaras facebookvägg.

  • Tagga in en kompis i en kommentar. Förslagsvis en kompis som också vill tävla och som du vill ha med dig på startlinjen.

OBS: Vännen du taggar in är inte automatiskt en tävlingsdeltagare utan måste själv tävla/gissa på åtgången av U Bar per åkare. Att tagga in din kompis är mer en inbjudan till att denna person även bör tävla (om hen är lika märkligt funtad som du själv) ;)

 

Lite Allmän kul tävlings-info

Det finns 19 vätskestationer som serverar U Sport Citron, U Bars, U Gel samt bullar, frukt, soppor, mackor m.m. På ett par av stationerna finns även varm mat. 

Snittiden för de tävlande 2018 var 20 timmar och 14 minuter och 2017 var den 17 timmar och 30 minuter. Olika tungt före dessa två åren vilket direkt syns på åktiden. 2018 förbrukades 20% mer sportdryck, bars, gel på stationerna jämfört med 2017. Så vädret och föret påverkar åktiden, energiförbrukningen och även energiintaget.

Snabbast både 2018 och 2017 var Andreas Nygaard på 13,25,22 (2018) respektive 11:48:07 (2017) och sist in i mål var Mikael Wallén på 28,39,24 (2018) och Johnne Adermark på tiden 28:22:41 (2017).

Maxtiden är 30 timmar. Att vara ute och åka skidor i över ett dygn är en enorm bedrift bara det.

Tävlingen pågår fram till och med 18e december och de 2 vinnarna kontaktas dagarna därefter via facebook-pm (så håll koll på din övrigt-facebook-inkorg) samt offentliggörs på Umaras facebooksida efter accepterad vinst. Om någon av vinnarna av någon anledning inte vill ha vinsten går den till nästa tävlande som var näst närmast. Vinsten avser endast startplatsen och inte några övriga omkostnader.

Skulle två eller fler personer svara rätt eller lika nära rätt svar så lottas vinsten ut bland dessa tokstollar.
Din intaggade kompis behöver själv lämna en kommentar med antal bars som hen tror används under loppet för att delta i tävlingen.
 

Genom att delta i tävlingen accepterar du dessa villkor samt att du under loppet tävlar för Umara Sports Club.

 

Vi önskar dig all lycka till. Stay Awesome