Besök oss under Ironman i Kalmar

TYVÄRR kommer Umara inte finnas på plats på Ironman-Expot i Kalmar i år heller på grund av restriktioner från arrangören.

På plats i Kalmar kan du däremot handla Umara hos Prestationskläder på Kaggensgatan 1, 750m från Expoområdet. I Prestationskläders butik kan du även träffa oss och få all hjälp du behöver på plats under följande tider. Besöker du butiken under den tid vi själva inte är där så kommer Jonas i butiken att supporta dig alldeles utmärkt då han har full koll på vårt sortiment.

Tommy och/eller Simon är på plats:

Torsdag: 
12.00 - 15.00

Fredag: 
12-00 - 14.00
16.00-18.00


Umaras VD, Simon kommer själv tävla och har en målsättning att gå under 9h 30minuter på lördagen. Men redan på onsdag tävlar vår Vice VD Tommy och Umaras käre Kodapa Erik båda två under Kalmar MiniTri. Det kommer bli en episk kamp, två Umarianer emellan. Så med detta sagt så kom gärna och heja på oss, både onsdag och lördag när vi tävlar, men även torsdag-fredag när vi finns hos Prestationskläder.

Besök Webshoppen

Du bör verkligen testa energin du ska använda under tävling. Mycket för att du ska vara bekväm med smak, konsistens samt vara självsäker på att allting fungerar för dig. Detta gäller oavsett tävling såklart.


Vi har byggt ett färdigt energipaket för en fulldistans-triathlon åt dig:

På produktsidan ser du den korta förklaringen av hur du använder paketet, både i text och video. Men här i denna video där fördjupningen startar efter 9 minuter, går vi igenom lite mer detaljer och visar hur du gör om du har en annan planerad sluttid än 10,30.