Färdiga paket med färdiga energiplaner

Här på Umara har vi precis lanserat en mängd nya färdiga tävlingspaket för olika lopp. Paketen är sammansatta i syfte att ge dig tillräckligt med energi under loppet och väl anpassade för att du även ska kunna använda loppens egna vätskestationer.


Paketpriserna kostar från 100kr för ett halvmaratonpaket med gel till t.ex Göteborgsvarvet, upp till 400-430kr för ett komplett energipaket för Ironman eller Vätternrundan. Alla paket är unika och har sina instruktioner för användning.


Du väljer själv om du vill köpa till en U Loader eller U Recover eller kanske en U Intend energikick. Paketen i sig ger dig energin under loppet, de håller dig igång och ser till att du inte går tom och behöver ta ett obokat, och ofta ganska otrevligt möte med väggen. Vill du ha något extra så ta en titt under Relaterade Produkter längst ner på produktsidan där vi ger tips på produkter som skulle passa att använda i kombination med tävlingspaketet.


Till samtliga tävlingspaket finns det en färdig energiplan som säger vad du ska ta och när. Du hittar den när du surfar in på paketen i webshoppen.