På grund av Covid-19 har vi stängt vår fysiska butik. Men du kan fortfarande handla via webbshoppen som vanligt och numera även få paketet hela vägen hem till dörren - Läs mer här
38630424_1929095217136401_6649131947173871616_o.jpg

Tävling - Vinn en startplats till KIA Fjällmaraton

Umara är fortsatt energisponsor till KIA Fjällmaraton som sträcker sig över Åres vackra fjäll. Under samtliga lopp kommer de glada funktionärerna servera både U Sport och U Bar till dig. :)


Som du kan läsa mer om i vår tidigare nyhet så kommer vi själva åka till Åre och springa fjällmaran med sina 43km och 2100 höjdmeter.


Är du också sugen på att springa med oss i våra vackra svenska fjäll den 3e augusti? Passa då på att delta i vår tävling där vi tävlar ut en startplats (värde 1350kr).

Vinn 1 startplats till Fjällmaran

Vi tävlar ut 1 startplats till en lycklig vinnare. Startplatsen går att använda till samtliga av deras lopp så du behöver inte springa just Fjällmaran, men vi ser helst att du gör det. Då kan vi ju faktiskt umgås lite under loppet med :)

 

Hur gör du för att vinna?

Gissa hur många liter av Umaras sportdryck U Sport 2:1 Citron som kommer serveras under samtliga fjällmaratonlopp i Åre under veckan.


Lämna ditt svar som en kommentar till inlägget på Umaras Facebookvägg och dela det även på din facebookvägg så är du med i tävlingen.


Du som kommer närmast vinner en startplats till valfritt lopp och meddelas den 17/7 om du vunnit platsen.OBS: Vinsten är själva startplatsen. Övriga omkostnader står du själv för. Blir ni fler som gissar rätt blir det lottning.