Cykelteam fueled by Umara 2020

Umara samarbetar och hjälper många elitidrottare, motionärer, föreningar och team i en rad olika sporter. Vi tänkte idag presentera några av de cykelteam vi hjälper under 2020.

Tävlingssäsongen är för tillfället inställd och vi får se när den kommer igång igen. Men dessa team tränar på ändå och fortsätter att vässa formen. Det ska bli grymt kul att både följa och supporta dessa team under säsongen :D
CK Hymer
Är ett av Sveriges främsta klubblag inom landsvägscykel och består av cyklister som har anknytning till Linköping med ambition att tävla på den högsta nivån i Sverige. Målsättningen för i år är att prestera på topp vid SWE-Cup, Svenska mästerskapen och UCI-tävlingar.
Team Uppsala
Grundades hösten 2017, då som en klubboberoende satsning för de som vill cykla snabbt och tillsammans.

Fokus och målsättning 2020 är att fortsätta bygga på communityt som står för öppenhet, glädje och hårda träningspass, samt på tävlingssidan fokusera på ett stort antal startandes i Stockholms Landsvägscup och Stockholm 3-dagars, samt få till en bra spets till linje- och tempo-SM. Därtill lär det bli ett antal starter i SWE-Cup också.
Team Scott & Länna Sport
Teamet satsar vidare mot nya SM medaljer, Cykelvasasegrar och internationellt tävlande med Matthias Wengelin i spetsen.
Serneke Allebike Racing Team
Vätternrundan må vara förlängd och gamla rekord blir svårslagna. Men Serneke Allebike Racing Team med ett gäng av Sveriges absolut bästa cyklister ska försöka sätta ett nytt väldigt svårslaget rekord i juni. 
Team Idrottslabbet Linköping
Efter förra årets lyckade sub7 satsning blir målsättningen i år med den förlängda banan sub7.30h. Både Simon & David från Umara kommer vara med och driva detta lokomotiv framåt. :D