Gott nytt år - Nu tar vi sikte mot 2020!

Gott nytt år och välkommen in i 2020 kära Umarian! 

Hoppas din nyårsafton var lyckad och att du fått en bra början på det nya året. Kanske har du redan fått till ett eller ett par träningspass, i såna fall...... -> Awesome.


För Umara har 2019 varit ett lyckat år på många vis. Vi har haft hundratals utmaningar under året men har genom dem också vuxit i både omsättning i kronor och den mer ovärderliga erfarenheten. Året innebar även en flytt till nya lokaler som ger möjlighet för fortsatt tillväxt. Vi har även lanserat många nya produkter så som U Hydrate, U Salty Bar och U Recover Bar. Men tro inte att 2020 kommer bli ett "mellanår" på något vis, vi jobbar inte så utan sockerkockarna är redan igång och provblandar nya recept :D

Vi arbetar för fullt med nya produkter och en ständig utveckling i hur vi förmedlar kunskap kring idrott och nutrition till dig. Anmäl dig till Umaras nyhetsbrev längst ner på startsidan så missar du inget.


Om du vill ha lite extra motivation inför det nya året så kan vi tipsa om Prestera Mera avsnitt 169  Ditt bästa år någonsin. Den gjordes inför 2019 men är precis lika aktuell inför 2020 kan vi lova ;)

Så gott nytt år så ses vi förhoppningsvis ute på någon tävling i Sverige eller resten av världen ;)