Green Weekend är tillbaka!

Även i år pågår Black Friday - Black Weekend och till och med Black Week i många butiker och webshoppar. Men hos Umara kommer vi istället fortsätta med våran tradition om en Green Weekend.


Torsdag 26 november t.om söndag 29 november inför vi GRATIS frakt med DHL och PostNord paket samt att alla paket skickas med miljöfrakt. Det betyder att för varje order som läggs planteras ett träd runt Victoriasjön i Afrika. Planteringen är möjlig via Umaras samarbete med Vi-Skogen projektet. Vi har inga "superrabatter" vi tror mer på att hålla vettiga priser året om istället. Däremot gillar vi den jord vi lever på och är givetvis med och hjälper den så gott vi kan.


Vårt samarbete med Vi-Skogen är något vi är väldigt stolta över. Träd och grödor planteras tillsammans vilket ger ett mer hållbart jordbruk och ökar skördarna. Träd bekämpar också klimatförändringar och hjälper människor i östra Afrika ur fattigdom. Vi Skogen är en svensk biståndsorganisation som sedan starten 1983 har planterat över 123 miljoner träd och hjälpt över 2,5 miljoner människor till ett bättre liv i Kenya, Tanzania, Uganda och Rwanda.

Vi är väldigt stolta över att jobba med denna organisation och hoppas ni fortsätter välja miljöfrakt även i framtiden. Under 2020 har vi tillsammans planterat ca 5500 träd, det är got damn it en hel skog och mer än 1000 träd fler från 2019! Vi hoppas att tillsammans få den siffran att växa ännu mer i framtiden.
Läs mer om vår Miljöfrakt här - https://umarasports.com/nyheter/2017/miljofrakt


Du vet väl också att Umara klimatkompenserar sin dagliga drift och samtliga transporter från leverantör och hem till vårt lager i Göteborg - https://umarasports.com/nyheter/2019/miljokompensation-drift-hos-umara/