Sommarsnygg med Keps

Vi ska inte umgås i grupp i dagsläget, men likväl bör vi alla njuta av solen och det vackra vårvädret som redan kommit eller kommer vilken sekund som helst, MEN...

... ingen vill ha sol i ögonen. Därför finns denna geniala lösning kallad keps. Nu när vårsolen anlänt lanserar vi därför två kepsar:

  • Snyggkepsen (Grå/Röd)
  • Coolkepsen (Svart/Vit)


En keps för dig som vill se snygg ut och en för dig som vill vara cool. Är du är en av få som kan vara både cool och snygg om vartannat, så kan du såklart skaffa båda modeller.
 

Awesome kepsinformation


 - Grå/Röda kepsen (Snyggkepsen) - Tillverkad i 100% Bomull (naturmaterial). Perfekt att använda i vardagen till och från träningspasset för att hålla solstrålarna borta och snyggheten på topp.

 - Svart/Vita kepsen (Coolkepsen) - Tillverkad i funktionsmaterial (Polyester/Bomull). Materialmässigt är kepsen anpassad för att användas under träning när du svettas. Polyester tar inte upp fukt (max 0,1% av sin egen vikt) och torkar snabbt efter passet. Kepsen innehåller även drygt 200st små ventialtionshål för att effektivare ventilera ut kroppsvärmen.