Dubbla Svenska mästaren Matthias Wengelin blir Umara Athlete!

Umara kan nu stolt presentera vår nya ambassadör! Det är ingen mindre än dubbla Svenska mästaren i mountainbike Matthias Wengelin. Vi är väldigt stolta och hoppas på en riktig toppensäsong 2020! 

Vill ni följa Matthias kan ni läsa hans blogg på https://www.lannasport.se/sv/blog/lanna-sport-ck. Nedan kan ni läsa Matthias egna presentation, meriter och kommande målsättningar.  

Matthias presenerar sig: 

Mitt namn är Matthias Wengelin och inför säsongen 2020 är jag regerande dubbel svensk mästare i mountainbike, både XCO (olympiska disciplinen) och XCM (marathon/långlopp). Utöver tävlingarna hemma i Sverige tävlar jag även på landslagsnivå internationellt. Hittills har det mest varit XCO-tävlingar men inför 2020 är ett av mina mål att även köra för landslaget i marathon. En annan disciplin som jag försöker hinna med är enduro, där har jag både tävlat nationellt och i ett par världscuper.

För att orka med allt det här är det viktigt att fylla på med bra energi så jag ser verkligen fram emot att ha tillgång till allt som Umara har ett erbjuda. Utöver bra och genomtänkta produkter så ser jag det som en stor fördel att kunna bolla mina idéer med Tommy och Simon kring hur jag optimerar mitt energiintag!

 

Resultat 2019:

Svensk mästare XCO

Svensk mästare XCM

1:a Lidingöloppet

2:a Cykelvasan

1:a totalt Svenska cupen XCO

Vi välkommnar Matthias in i Umarafamiljen och ser fram emot att följa honom både i Sverige och i världen under kommande säsong! 

 

//Umara Crew