Tävling - Vinn två startplatser till KIA Fjällmaraton

Många tävlingar är inställda i år men arrangörerna av Fjällmarans alla lopp i Åre har en fungerande lösning som de använder. Det är lägre maxantal på anmälningarna, rullande 3h starttider osv. Mer om deras lösningar kan du läsa här.

Vi på Umara är fortsatt energisponsor till KIA Fjällmaraton som sträcker sig över Åres vackra fjäll. Under samtliga lopp kommer de glada funktionärerna servera både U Sport och U Bar till dig.


Förra året var både Tommy och Simon uppe och sprang huvudloppet Fjällmaraton 43km. Detta året åker Simon dit själv för att springa deras nya lopp på 100km. Massa vackra fjällvyer på en och samma gång.


Är du också sugen på att springa i våra vackra svenska fjäll i Åre i sommar? Passa då på att delta i vår tävling på Umaras Facebookvägg där vi tävlar ut 4 startplatser fördelat på två glada vinnare.

Vinn en startplats till Fjällmaran (valfri distans)

Vi tävlar ut 4 startplatser fördelat på två lyckliga vinnare. 

Startplatsen går att använda till samtliga av deras lopp så du behöver inte springa just Fjällmaran, men man vill ju ha maximera sin upplevelse så 43km eller 100km med Simon rekommenderas starkt :)
 

Hur gör du för att tävla?

1 - Lämna en kommentar i vårt Facebookinlägg med hur många av våra bars som du tror kommer serveras under fjällmaratonloppen i Åre 25/7 - 1/8 samt loppen i Bydalsfjällen den 22/8. Dvs hur många bars har vi skickat upp till dem för att hålla er löpare energifyllda?

2 - Tagga in din vän i samma kommentar. Vinner du så är det du och din "taggade" vän som får varsin startplats.


Vinnarna kommer kontaktas under dagen någon gång den 9/7. Ni två som vinner startplatser får sen i uppgift att överraska era taggade kompisar och förklara att ni ska till Åre och springa en sväng i fjällen ;)OBS: Vinsten är själva startplatsen till dig och din kompis. Övriga omkostnader står du själv för. Är det fler än två som gissar exakt rätt, eller för den delen lika nära så blir det lottning.