Umara lanserar Hemleverans med Best

Nu öppnar vi möjligheten att få ditt paket hemkört till dörren samma dag eller inom 1-3 arbetsdagar (beroende på vart du bor). Vi har ett avtal med Best Transport som är det företag med bäst täckning inom Sverige vad gäller hemleveranser. De klimatkompenserar även sina transporter till 100% vilket var ett krav från oss när vi letade speditör.

 

Vem erbjuds hemkörning?

Best kör ut till över 70% av alla Sveriges hushåll och når drygt 7 miljoner människor i Sverige, så förhoppningsvis löser de en leverans hem till dig. Knappa in ditt postnummer i kassan och om vi kan erbjuda hemleverans så kommer alternativet dyka upp i kassan. Bor du Göteborgsregionen kommer ditt paket cyklas ut med lådcykel om ordern är lagd innan bryttid (14:30).

Leveranstid & Pris

Best levererar hem till dörren mellan kl 18-22 på kvällen. Efter lagd order får du ett mail där du kan klicka på "Spåra order" och även justera leveransdag. Bor du i närheten av Göteborg (+/- 5-10 mil) så kan du få ditt paket levererat på kvällen samma dag som du lägger ordern. Oavsett vart du bor så kan du justera fram leveransen 1-5 arbetsdagar så du enkelt kan planera mottagandet. Order lagd innan 14.30 avgår från oss samma dag.

Priset för tjänsten är 59kr. Fraktfritt över 600kr.

Spårbarhet

Best SMS-aviserar dig med en länk till deras Track & Trace-portal. På så vis kan du följa leveransen på en karta i realtid. Extra skönt för den som har mycket annat på gång.

Coronainformation

Vi har tagit bort kravet på kvittens så chauffören kommer knacka på din dörr och lämna över paketet men utan att du behöver signera på deras handdator. Chaufförerna bär även handskar och är uppmanade att hålla avstånd. Om du vill kan du även skippa att öppna dörren. Chauffören kommer då lämna paketet utanför din dörr och du får en notis om att paketet finns på plats.

De andra leveransalternativen med DHL och Postnord finns självklart kvar och funkar finfint. Men har du inget planerat besök i din butik som är ombud för DHL/Postnord så är det ju en onödig risk att behöva vandra in i en butik bara för att hämta ett paket. Oavsett hur värdefullt ett Umarapaket nu än är ;).