En stor och en liten nyhet

Glad påsk käre Umarian.
 
Våren är nu här och vad passar då bättre än att presentera två nya produkter. En stor och en liten gel med den optimala kolhydratsration 1:0,8 vilket är den ratio mellan glukos och fruktos som visat sig effektivast  för ett högt upptag och lugn mage.

  • Först ut har vi U Gel Skruvkork med smak av Citron. Detta är en gel på 63g som ger 30g kolhydrater per gel samt innehåller alla elektrolyter du förlorar när du svettas. U Gel 1:0,8 är lika lättflytande som alla våra geler. Vi är grymt stolta över smaken och hoppas många av er vill testa. Den ger likt tidigare gel på 70g fortfarande 30g kolhydrater, vi har dragit ner lite på vätskemängden och koncentrerat den 10% extra. Fortfarande väldigt lättflytande men nu sparar du hela 7g i vikt per gel du har med dig på passet #marginalgains. ;)

  • Den "största" nyheten är att vi också släpper U Gel 1:0,8 Hallon Bigpack. Bigpack är en liquid gel med skurvkork på 300ml. Förpackningen innehåller 6st doseringar av gel á 30g kolhydrater. Den är perfekt att antingen använda som refill och hälla i flaskor/softbottles. Alternativt ha som "The one and only gel", "One gel to rule them all" nedstoppad i din våtdräkt, ena cykelfickan på ryggen eller i löparryggsäcken under långpassen. Smaken är en ny uppdaterar hallonsmak som vi verkligen tycker är en bra naturlig hallonsmak.

Vi hoppas du vill testa och gillar våra nya gels. Vi vill även passa på att önska en fantastiskt awesome Glad Påsk!

 

// Team Umara