Gibson Gravel by Umara & Kantvind

Nu är det bara 1,5 vecka kvar till starten av Gibson Gravel by Kantvind & Umara. Det finns fortfarande ett gäng platser kvar och anmälan är öppen fram till den 28 september. Ta chansen att cykla ett av Sveriges häftigaste grusvägsevent. Utöver fantastisk cykling får du också goda mat och dryck samt möjligheten till att umgås med massa likasinnade konditionsnördar. Detta vill du inte missa!


INBJUDAN TILL GIBSON GRVL BY UMARA & KANTVIND

Datum – 2 oktober 2021

Var – Start och mål i Jonsereds fabriker utanför Kantvind HUB:EN (Fabriksstråket 38)

Typ av terräng – Grus, stig och asfalt

Distans – 2 alternativ En lite längre ca 100km en lite kortare. (Navigering med GPX fil)

Vad är Gibson GRVL?!
Snart är det dags! Den första upplagan av Gibson GRVL by Umara & Kantvind som kommer ha start och mål vid Jonsereds fabriker cirka 15min med bil utanför centrala Göteborg. Vi kommer samlas på morgonen och för dom som vill kommer det finns go kaffe och tilltugg innan vi gör oss redo för att ge oss ut i skogarna i böljande stundtals krävande terräng, men rolig sådan. Gibson GRVL turen går mycket på grusvägar runtom Lerum, Floda och uppemot Alingsås trakten för att sedan vända tillbaka emot Jonsered med en riktigt hård och utmanande avslutning över Gorås som även kallas Göteborgs Himalaya. Väl tillbaka i Jonsered kommer du få avnjuta mat och dryck, samt dela dina minnen med alla som genomfört turen. Detta är en dag ihop där vi umgås, cyklar och njuter av naturen. Vill man få en hård dag i sadeln hänger man på tätgruppen, vill du njuta av en skön dag i sadeln tar du ditt eget tempo med vännerna.
Anmälan
Anmälan görs via länken i artikeln eller i Facebook gruppen. Sista dagen för att anmäla sig är 28 september. Vi kommer ha begränsat med 150st platser, så det är först till kvarn som gäller!

Kostnad
Efter att du skickat in din anmälan kommer du mottaga ett e-post med info om du fått en plats och hur du går till väga för att betala. Kostnaden kommer vara 300kr per/person.

Vad ingår?
Förutom en härlig dag med likasinnade kommer du på morgonen att kunna avnjuta en god kopp kaffe innan start och enklare tilltugg. Utefter banan kommer vi ha 2st depåer med Umara energi. Efter målgång kommer du även få avnjuta en god matbit ifrån vår lokala restaurang Lille Grisen samt en härlig afterbike. Alla startande får också en goodiebag från Kantvind och Umara. 

När drar vi i väg?
10:00 rullar första gruppen iväg. Innan det kommer vi dela in oss tre grupper beroende på fartambitioner. Sen väljer du helt själv om du vill gasa på eller ta det som ett härligt distanspass. 

Vi räknar med att dom snabbaste kommer köra på cirka 3-3:15h.

Deltagande
Detta är en socialdag ihop och allt deltagande sker på eget ansvar. Vi tar hand om varandra och våra medmänniskor som vi delar stigar och grusvägar med. 

Vi ses den 2 oktober!