Göteborgsvarvet Sports Fuel by Umara

Vi kunde redan förra året informera om att Umara går in och sponsrar Göteborgsvarvet och blir ny leverantör av sportdryck till loppet/loppen. Vi vill nu även meddela att vår sportdryck kommer serveras även under Göteborgsvarvet Marathon. 

Till båda loppen levererar vi en nyutvecklad sportdryck som ska hjälpa dig till nya rekordtider med en lugn och harmonisk mage. Låt oss presentera Göteborgsvarvet Sports Fuel.

Det är den officiella sportdrycken som serveras under Göteborgsvarvet och Göteborgsvarvet Marathon. Den finns redan nu hos Umara, färdigblandad i 500ml med samma smak, koncentrationsratio och kolhydratkomposition som när den serveras under varvet. Perfekt för att testa ordentligt innan start.

Utvecklad av oss på Umara och smaksatt i samråd med Göteborgsvarvet för att passa distansen perfekt. Drycken har den optimala kolhydratration 1:0,8 mellan glukos:fruktos för maximalt upptag och lugn mage. Varje flaska har en komplett elektrolytprofil och ger 33g kolhydrater vilket innebär en 6,6% lösning som håller dig hydrerad och i vätskebalans även om det blir riktigt varmt (vilket det brukar bli).

Göteborgsvarvet Sports Fuel kan redan nu köpas hos oss så du kan testa den och träna med den för att komma optimalt förberedd till starten i september.

Vi ser verkligen fram emot en händelserik september. Hoppas vi ses då!

//Team Umara