Gotland Grand Nationalvinnare blir ambassadör

Det är inte varje dag en Gotland Grand Nationalvinnare blir Umaraambassadör, men idag kan vi meddela att Mikael Persson kommer köra med Umara under träning och tävling 2021. Mikael vann GGN 2020 och har siktet inställt på att försvara den titeln under 2021. Nedan kan du läsa lite mer om Mikael och hans satsning.

Mikael Persson - Enduro

Mikael Persson, född 1995 uppvuxen i Karlskoga. Kört Motorcykel sedan 4års ålder så han är nästan född på en.


"Det har alltid varit en dröm sedan jag växte upp att kunna ta mig till elitnivå inom Enduro, vilket jag nådde med ett fantastiskt Ungdoms VM Guld 2015. Har sedan dess lyckats hålla mig på toppnivå inom Sverige med flera SM Guld.

 

 Jag ser nu fram emot ett fantastiskt 2021 där jag verkligen hoppas att vi kan återgå till vårat normala utövande av sporten och att man kan resa utan större komplikationer inom världen. Mitt fokus i år är först och främst på SM i Sverige men jag har även planerat för att göra lite inhopp i VM när det går på hemma plan i Sverige under sommaren samt i grannlandet Estland.

Nutrition för mig är en väldigt stor del under mitt utövande av Enduro, jag har under flera år prövat mig runt och sökt bra produkter men som även är skonsamma under de 7-9h långa tävlingsdagarna vi har för att både kropp och huvud ska hänga med i de höga farterna bland sten och träd.Har verkligen hittat hem hos Umara bland deras produkter som har lyft min prestationsförmåga under de långa dagarna!

Stort lycka till med säsongen Mikael!


Följ Mikael på instagram här