"Grön" långhelg hos Umara

Black friday närmar sig. Eftersom vi på Umara tror på att hålla vettiga priser året om och värna om miljön så skippar vi även i år Black Friday och kör istället "Grön långhelg".

Mellan torsdag 25 november och söndag 28 november kör vi fraktfritt där alla paket skickas med miljöfrakt. Det betyder att för varje order som läggs planteras ett träd runt Victoriasjön i Afrika. Planteringen är möjlig via Umaras samarbete med Vi-Skogen projektet.

Vi har inga "superrabatter" vi tror mer på att hålla vettiga priser året om. Däremot gillar vi den jord vi lever på och är givetvis med och hjälper den så gott vi kan med målet att va klimatneutrala på sista raden.


Vårt samarbete med Vi-Skogen är något vi är väldigt stolta över. Träd och grödor planteras tillsammans vilket ger ett mer hållbart jordbruk och ökar skördarna. Träd bekämpar också klimatförändringar och hjälper människor i östra Afrika ur fattigdom. Vi Skogen är en svensk biståndsorganisation som sedan starten 1983 har planterat över 123 miljoner träd och hjälpt över 2,5 miljoner människor till ett bättre liv i Kenya, Tanzania, Uganda och Rwanda.


OBS: Att vi erbjuder fraktfritt och själva tar hela kostnaden för trädplanteringen ska verkligen inte ses som en uppmaning till att köpa för köpandet skull. Men har du ändå planerat en beställning och är den person som inte väljer miljöfrakt för 10kr i vanliga fall så passa på att lägga ordern nu så skickar vi den med miljöfrakt för dig utan extra kostnad.
Läs mer om vår Miljöfrakt här.


Du vet väl också att Umara klimatkompenserar sin dagliga drift och samtliga transporter från leverantör och hem till vårt lager i Göteborg, läs mer om det här.