I move for diabetes Utmaning nr 4: Järnmannen vs resten

Då var det dags för den fjärde och sista utmaningen i projektet #Imovefordiabetes i samarbete med Beat diabetes.

Denna gången är det Anders Olsson "Järnmannens" tur att hålla i trådarna. Anders kom då med den fantastiska ideen att utmana dom andra grabbarna på 18 mil cykel nu på lördag den 14 augusti. Med den lilla detaljen att det kommer göras i en knäcykel. Dvs den typ av cykel som Anders tävlar med i ex Ironmantävlingar. Anders kommer utmana Simon och Martin över de 18milen men för att dom ska han någon som helst chans så kommer dom att köra som ett team och byta av varandra.
Upplägget är som följer: 

Vi cyklar 18mil på Klarälvsbanan. Starten går kl 9 på lördag i Uddeholm och sedan cyklar vi 9 mil till Karlstad innan vi vänder tillbaka till Uddeholm. Anders med alla sina OS-medaljer startar en timme bakom oss för att vi ska ha en chans.

Du följer detta äventyr via Umaras facebook sida där vi kommer sända live. 

//Team Umara
Målsättningen med dessa utmaningar har alltid varit att supporta Beat Diabetes arbete med att få fler människor i rörelse. Målet är 100,000kr och vi är väldigt nära i dagsläget. 

Var med och stötta Stiftelsen BEAT Diabetes och deras arbete för att öka både kunskap och medvetenhet om alla typer av Diabetes i Norden. Swisha ditt bidrag till 123 318 60 20.