Lansering 1: Nya U Recover

Nu lanserar vi en uppdatering av vår klassiker U Recover. Lite större, lite godare lite snyggare!

Nya U Recover är en utveckling av vår återhämtningsdryck och kommer nu i smakerna Choklad och Vanilj. 1,5-3 skopor (50-100g) blandas i 250-500ml vatten/mjölk och konsumeras direkt efter fysisk aktivitet för att påskynda återinlagring av muskelglykogen samt leverera fullvärdigt protein för att ge samtliga nödvändiga byggstenar till musklerna. Nya U Recover kommer också i en större förpackning på 1200g vilket också gör att dospriset och kilopriset sänkts en del.

Proteinet i U Recover är baserat på en noga avvägd mängd Ärtproteinisolat, Sojaproteinisolat, Risprotein + BCAA som tillsammans ger proteinet samma kompletta aminosyrakomposition som vassleprotein som anses vara "golden standard" när det kommer till optimalt protein. U Recover är 100% vegansk så att alla ska kunna bli optimalt återhämtade. Vi tummar inte på kvalitet och perfektion i produktutvecklingen. Kolhydratkällan är maltodextrin som snabbt återfyller dina muskler.

Kort summerat så räcker det med U Recover innan du siktar in dig på en ordentlig balanserad och välförtjänt måltid efter träning och tävling.

Välj din favoritsmak eller testa båda och optimera din återhämtning.