Umara drar till Gotland Grand National (GGN)

29-30 oktober är det dags för årets upplaga av GGN - Gotland Grand National. Världens största endurotävling som körs på Tofta skjutfält, Gotland. Förhållandena som de dryga 3000 åkarna bjuds på är lera och en utmanande miljö att ta sig fram i. Blir vädret för torrt så ser arrangören till att blöta ner marken så det håller standarden om en lerfest för åkarna ;).


Vi kommer likt tidigare år att finnas på plats hos Cykel & MC Hallén nära starten och hjälpa åkarna med energi. Vi har flera duktiga ambassadörer som finns på plats bland annat Rikard Hansson (på bilden) och förra årets vinnare Mikael Persson.


De ska köra så många varv de orkar på 3h i den leriga och utmanande terrängen, hinner de gå ut på nytt varv innan 3h gränsen så får de köra klart det varvet (2,2 mil/varv) så det blir en tävlingstid på upp mot 4h för många. Följ oss på vår instagram @umarasports om du vill se mer bakom kulisserna under helgen.

Vill du förbereda dig redan inför så har vi ett komplett energipaket för tävlingen. Klicka på knappen så kommer du direkt till paketet där även en instruktionsvideo finns.
Foto: Dan Gustavsson, Get Media